Vraagouders in Hardenberg

U bent op zoek naar een gastouder in Hardenberg of omgeving? Gastouderbureau Hardenberg helpt u met zoeken naar een gastouder die het beste bij u en uw situatie past.

Hoe het werkt

Als u zich aanmeldt als vraagouders, nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek. We inventariseren uw wensen en u ontvangt alle informatie die u als ouder nodig heeft. Besluit u definitief met het Gastouderbureau Hardenberg in zee te gaan, dan volgt er een intakegesprek.

Plaatsing bij een gastouder

Onze medewerkers zoeken altijd naar de meest geschikte combinatie van gast- en vraagouder. Allereerst is het belangrijk dat u en uw kind een klik hebben met de gastouder. Daarnaast moet uw opvangvraag passen bij de mogelijkheden van een gastouder. U maakt daarom altijd eerst kennis met de gastouder om te kijken of het klikt. Vervolgens wordt er in een ‘koppelingsgesprek’ afgesproken hoe de opvang verder ingevuld gaat worden.

 Meer informatie over gastouderopvang?

Neem voor meer informatie, een oriënterend gesprek of aanmelding contact met ons op. We zijn dagelijks te bereiken via 088-850 87 87 of via gastouderbureau@landstede.nl.


 

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag zijn wij telefonisch bereikbaar. Zijn wij niet aanwezig, spreek dan de voicemail in. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. 

Adres

Gastouderbureau
088-850 87 87
gastouderbureau@landstede.nl