Open speelochtenden op kdv Kiekeboe! in Diepenveen

Geplaatst op: 12-11-2018
Elk kind ontwikkelt zich op zijn eigen manier en tempo en gebruikt wel 100 talen om zich uit te drukken. Van spreken, tekenen, bouwen, schrijven en onderzoeken tot bijvoorbeeld lezen. Samen ontdekken en spelenderwijs leren is dan ook belangrijk bij de ontwikkeling van een kind. Landstede Kinderopvang organiseert daarom open speelochtenden waar kinderen die geen opvang bezoeken, kunnen spelen met leeftijdsgenootjes. Uw kind is op vrijdag 16 november en woensdag 19 december van 9.30 – 11.30 uur van harte welkom op de locatie van kinderdagverblijf Kiekeboe! in Diepenveen.

Ontdekken, spelen en leren
Kinderen kunnen kosteloos deelnemen aan de open speelochtenden. De ochtenden worden georganiseerd in samenwerking met basisschool De Zonnewijzer en basisschool Slingerbos.

Bijeenkomsten voor ouders
Ook ouders zijn van harte welkom op vrijdag 16 november en woensdag 19 december. Tijdens de open speelochtenden organiseren we voor ouders twee interessante bijeenkomsten over natuurlijk spelen en
interactief voorlezen.

Vrijdag 16 november
bijeenkomst over natuurlijk spelen door Anna Vehof, eigenaar Buitenspelen Natuurlijk

Woensdag 19 december
bijeenkomst over interactief voorlezen

Meer weten en aanmelden
Wilt u meer weten over de open speelochtenden of wilt u uw kind hiervoor aanmelden? Neemt u dan contact met ons op via kinderopvang@landstede.nl of bel 088 – 850 88 15.


Kinderdagverblijf Kiekeboe!
Burgemeester Arriënsweg 11 a
7431 BL Diepenveen