Medewerkers Landstede Kinderopvang werken naar de toekomst tijdens Innovatiedag

Geplaatst op: 30-10-2017
Werken naar de toekomst, dat was het thema van de tweede Innovatiedag van Landstede Kinderopvang. Een leerzame, maar vooral ook inspirerende dag die voor de medewerkers van Landstede Kinderopvang in het teken stond van leren, kennis delen en elkaar ontmoeten.

Waar het vorig jaar voornamelijk ging om het groeien en bloeien in het vakgebied, gingen de medewerkers dit jaar aan de slag met het werken naar de toekomst. De toekomst van de kinderopvang in Nederland staat in het teken van de wet Innovatie en Kwaliteit in de Kinderopvang en de vorming van de integrale kindcentra. Tijdens de inspirerende workshops werd onder andere ingegaan op deze ontwikkelingen binnen het vakgebied, maar ook op de ontwikkeling en de begeleiding van het kind, waarbij werd uitgegaan van de pedagogiek van Reggio Emilia.

Landstede Kinderopvang vindt het belangrijk dat medewerkers zich blijven professionaliseren, om een continue kwaliteit te kunnen blijven bieden binnen de kinderopvang. Door de Innovatiedag zijn medewerkers niet alleen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied, maar kunnen zij ook hun kennis delen met collega’s van andere locaties. De medewerkers kijken dan ook met veel enthousiasme terug op een geslaagde tweede editie van de Innovatiedag.