Landstede Kinderopvang start peuterspeelgroep Kikker bij basisschool De Boxem

Geplaatst op: 30-08-2017
Per 8 september start Landstede Kinderopvang in Stadshagen met peuterspeelgroep Kikker. In deze groep zijn kinderen vanaf 2 jaar van harte welkom. Samen ontdekken, spelen en leren staan centraal. Landstede Kinderopvang werkt in de peuterspeelgroep nauw samen met basisschool De Boxem.

De peuterspeelgroep is gevestigd op de locatie van basisschool De Boxem aan de Oude Wetering 82a in Stadshagen. Op deze locatie heeft Landstede Kinderopvang een mooie ruimte waar de kinderen van de peuterspeelgroep een divers activiteitenaanbod krijgen. Door de nauwe samenwerking met basisschool De Boxem ontstaat er een doorgaande leer- en ontwikkellijn en worden de kinderen spelenderwijs voorbereid op de basisschool. Landstede Kinderopvang biedt de peuterspeelgroep aan op vrijdagochtend van 8.30 – 11.45 uur.

Alle ruimte om te groeien
Bij Landstede Kinderopvang krijgen kinderen alle ruimte om te groeien. Vanuit de belevingswereld van kinderen gaat de peuterspeelgroep elke dag weer op zoek naar nieuwe belevingen en ervaringen. Activiteiten die worden aangeboden sluiten daar naadloos op aan, maar dagen de kinderen ook uit iets te doen waar ze niet vanzelfsprekend voor kiezen. Bij de activiteiten staan natuurbeleving, bewegen en talentontwikkeling centraal.

Meer weten
Klik hier voor meer informatie over peuterspeelgroep Kikker of neem contact op met de afdeling Planning & Plaatsing van Landstede Kinderopvang via 088-850 88 15.