Gastouders in Hardenberg

Wilt u graag gastouder worden? Gastouderbureau Hardenberg bemiddelt voor u en gaat op zoek naar vraagouders die het beste passen bij uw mogelijkheden.

Iedereen die gastouder wil worden en aan de gestelde eisen voldoet of bereid is daaraan te gaan voldoen, kan zich bij ons aanmelden. Allereerst volgt er een intakegesprek bij u thuis. Eén van onze medewerkers inventariseert uw wensen en mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven of u opvang bij u thuis wil bieden of juist bij een vraagouder en voor hoeveel kinderen u plek heeft.

De koppeling

Onze medewerkers gaan vervolgens op zoek naar een geschikte combinatie van vraag- en gastouder . Omdat het belangrijk is dat het goed klikt tussen uzelf, uw gezin, de vraagouder(s) en het gastkind, maakt u altijd eerst kennis met elkaar. Verloopt de kennismaking succesvol, dan volgt een koppelingsgesprek. In dit gesprek - met u, de vraagouder en het gastouderbureau - leggen we de afspraken over de opvang schriftelijk vast. Ook bespreken we de specifieke details die van belang zijn voor de opvang van het gastkind, zoals eetpatroon en slaapritme.

Scholing

Om gastouder te kunnen worden moet u geregistreerd staan in het landelijk register Kinderopvang. Daarvoor moet u voldoen aan een aantal eisen. Dit betekent dat u een relevant diploma moet hebben en moet beschikken over een kinder EHBO- diploma.
Als u deze diploma’s niet heeft, kunt u bij ons gastouderbureau informeren naar de mogelijkheden van scholing.

Interesse gewekt?

Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088-850 87 87.

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag zijn wij telefonisch bereikbaar. Zijn wij niet aanwezig, spreek dan de voicemail in. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. 

Adres

Gastouderbureau
088-850 87 87
gastouderbureau@landstede.nl