Gastouderopvang Hardenberg in Hardenberg

Voor ouders die op zoek zijn naar huiselijke en kleinschalige opvang, is gastouderopvang de meest geschikte vorm. U kunt uw kind brengen naar een gastouder, maar een gastouder kan ook bij u thuis komen. Gastouderopvang is flexibel en daardoor ideaal voor ouders met onregelmatige werkuren.

Onze gastouders

De gastouders van Gastouderbureau Hardenberg worden zorgvuldig geselecteerd  en voldoen natuurlijk aan de landelijke voorwaarden (opleiding en registratie in het landelijk register kinderopvang). De kinderen kunnen naar hartenlust spelen en ontdekken in een veilige omgeving, elk op zijn eigen manier en tempo. De gastouders stimuleren wat het kind kan en bieden het uitdaging. De pedagogiek van Reggio Emilia is de basis. De kinderen krijgen hierdoor de mogelijkheid om zich te ontwikkelen op persoonlijk, motorisch, cognitief, creatief en sociaal-emotioneel gebied.

Kwaliteitskring Gastouderbureaus Overijssel

Gastouderbureau Hardenberg is aangesloten bij de Kwaliteitskring Gastouderbureaus Overijssel. Vanuit hier werken we nauw samen met het gastouderbureau van Landstede Kinderopvang. De kwaliteitskring stelt diverse eisen aan de gastouderbureaus.

Op zoek naar Gastouderopvang?

Bent u als ouder op zoek naar gastouderopvang? Klik dan rechts op vraagouders.

Gastouder worden?

Wilt u gastouder worden? Klik dan rechts op gastouders.

 

Openingstijden

U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren.

Adres

Gastouderbureau Hardenberg
Zwingel 9
7772 SK Hardenberg
088-850 77 19